De meest waardevolle Pokemon Booster Boxen aller tijden

2023-07-22
Pokeflip

De meest waardevolle Pokemon Booster Boxen aller tijden

Als het gaat om waardevolle verzamelobjecten, hebben Pokemon Booster Boxen een speciale plaats in het hart van verzamelaars en spelers over de hele wereld. Deze boxen zitten boordevol willekeurige Pokemon-kaarten en kunnen enkele van de meest zeldzame en waardevolle kaarten bevatten die ooit zijn uitgebracht. In dit artikel duiken we in de fascinerende wereld van Pokemon Booster Boxen en verkennen we enkele van de meest waardevolle edities die verzamelaars koesteren.

1. "Base Set" - Eerste Editie (Engelse Versie)

De "Base Set" werd voor het eerst uitgebracht in 1999 en markeerde het begin van het Pokemon Trading Card Game-avontuur. De allereerste druk van de Engelse versie van de "Base Set" is extreem waardevol geworden vanwege zijn historische betekenis en zeldzaamheid. Deze box bevatte iconische kaarten zoals Charizard, Blastoise en Venusaur in hun eerste uitgave en is een van de meest gewilde items onder verzamelaars.

2. "Jungle" - Eerste Editie (Engelse Versie)

Na het succes van de "Base Set" werd de "Jungle" uitgebracht als de eerste uitbreidingsset van het Pokemon TCG. De eerste editie van de Engelse versie van de "Jungle" bevatte unieke en geliefde kaarten zoals Pikachu, Jolteon en Snorlax. De waarde van deze booster box is gestegen vanwege zijn zeldzaamheid en het feit dat het deel uitmaakt van de vroege geschiedenis van Pokemon TCG.

3. "Fossil" - Eerste Editie (Engelse Versie)

De "Fossil" set voegde een geheel nieuwe dimensie toe aan het Pokemon TCG, met kaarten van uitgestorven Pokemon-soorten. De eerste editie van de "Fossil" booster box bevatte kaarten zoals Lapras, Aerodactyl en Articuno, die allemaal zeer gewaardeerd worden door verzamelaars. Deze set is moeilijk te vinden in ongeopende staat, wat bijdraagt aan de waarde ervan op de verzamelmarkt.

4. "Base Set 2" (Engelse Versie)

Hoewel het niet zo iconisch is als de originele "Base Set", is "Base Set 2" nog steeds een waardevolle toevoeging aan de verzamelwereld. Uitgebracht als vervolg op de "Base Set", biedt deze booster box nog steeds een kans om waardevolle kaarten te ontdekken, zoals Hitmonchan, Ninetales en Raichu.

5. "Aquapolis" (Engelse Versie)

"Aquapolis" was een van de laatste sets die werd uitgebracht onder het "Neo" tijdperk van Pokemon TCG. Deze set staat bekend om zijn prachtige holografische kaarten en artistieke ontwerpen. De booster box van "Aquapolis" is een van de duurste en meest gewilde boxen vanwege de zeldzaamheid van de set en de begeerde kaarten, waaronder Crystal Charizard, Crystal Lugia en Crystal Celebi.

6. "Skyridge" (Engelse Versie)

Als de opvolger van "Aquapolis" is "Skyridge" een andere ongelooflijk waardevolle set. Deze set introduceerde kaarten met een 'Crystal Type' en bracht enkele van de meest geliefde Pokemon in holografische glorie, zoals Crystal Kabutops, Crystal Gyarados en Crystal Charizard. Het vinden van een ongeopende "Skyridge" booster box is een ware schat voor elke Pokemon TCG-verzamelaar.

Conclusie

Pokemon Booster Boxen zijn niet alleen verzamelobjecten; ze zijn een reis terug in de tijd naar de oorsprong van het Pokemon Trading Card Game en bieden verzamelaars de mogelijkheid om enkele van de meest gewilde kaarten in de geschiedenis te ontdekken. De waarde van deze boxen blijft stijgen naarmate de jaren verstrijken en de liefde voor Pokemon TCG blijft groeien. Als je het geluk hebt om een van deze waardevolle Pokemon Booster Boxen te bezitten, koester het dan als een kostbare schat in je verzameling.